Evente dhe Regjistrime

Te gjitha
21
May
  • 10:00 to 13:00
  • Vëllezërit Rexhepi, PP 1000 Shkup
Regjistrimi i nxënësve në klasën e parë

Studying at Smart

placeholder
Undergraduate Admissions

Christopher Kane is the 23rd president of Smart University, and the Chris Argyris

placeholder
Graduate Admissions

Christopher Kane is the 23rd president of Smart University, and the Chris Argyris

placeholder
Continuing Education

Christopher Kane is the 23rd president of Smart University, and the Chris Argyris