• 02 2 622 675
  • ou-imrielezi-chair@schools.mk
  • 07:30 - 18:50

Na Kontaktoni02 622 675

Na Kontaktoniou-imrielezi-chair@schools.mk

Lokacioni ynëRr.Braqa Rexhepagiq, nr.29 Çai

By: admin1@

Turneu në futboll të vogël

Shkolla jonë arriti të realizon edhe këtë vit turneun në futboll të vogël që organizohet për nder të dëshmorit Imri Elezi, i cili dha gjithçka për gjeneratat e ardhshme.
Pas ndeshjes për vendin e tretë dhe asaj finale, SHFK “Tefejuz” arriti të fiton vendin e parë, SHFK “7 Marsi” vendin e dytë, ndërsa shkolla jonë vendin e tretë.
I falënderojmë shkollat pjesëmarrëse nga Komuna e Çairit për respektin e treguar ndaj këtij turneu tashmë tradicional.