• 02 2 622 675
  • ou-imrielezi-chair@schools.mk
  • 07:30 - 18:50

Na Kontaktoni02 622 675

Na Kontaktoniou-imrielezi-chair@schools.mk

Lokacioni ynëRr.Braqa Rexhepagiq, nr.29 Çai

Ne fokusohemi në zhvillimin e fëmijëve tuaj

Në thelb, jemi të përkushtuar në kultivimin e një mjedisi mbështetës që fuqizon fëmijët tuaj për të zhvilluar akademikisht, socialisht dhe personalisht.

Ne fokusohemi në zhvillimin e fëmijëve tuaj

Në thelb, jemi të përkushtuar në kultivimin e një mjedisi mbështetës që fuqizon fëmijët tuaj për të zhvilluar akademikisht, socialisht dhe personalisht.

NJOFTIM PËR REGJISTRIMIN E NXËNËSVE NË KLASËN E PARË 2024/2025

<!-- wp:preformatted --> <pre class="wp-block-preformatted">Në klasën e parë, prindi është i obliguar ta regjistrojë fëmijën i cili deri në fund të vitit kalendarik do të mbushë gjashtë vjet dhe me përjashtim të paragrafit (1) të këtij neni, fëmija mund të regjistrohet në klasën e parë, nëse mbush gjashtë vjet deri me 31 Janar 2025, me kërkesë paraprake nga prindi dhe një mendim të marrë nga shërbimi pedagogjik-psikologjik në shkollë.<br><br>Regjistrimi i nxënësve zgjat prej 07.05.2024 deri më 31.05.2024, prej orës 10:00-13:00<br></pre> <!-- /wp:preformatted --> <!-- wp:paragraph --> <p></p> <!-- /wp:paragraph -->

Pse Të Zgjidhni Shkollën Tonë?

Ekipi i përkushtuar i edukatorëve tanë përdor metoda mësimore inovative, duke siguruar që mësimi të jetë i angazhuar dhe efektiv. Ne kuptojmë rëndësinë e krijimit të një atmosfere mbështetëse ku fëmijët ndihen të inkurajuar të eksplorojnë interesat e tyre dhe të zhvillojnë një dashuri për mësimin. Në shkollën tonë, besojmë në mbjelljen e vlerave që shkojnë përtej klasës, duke promovuar zhvillimin e karakterit, bashkëpunimin dhe rezilienca. Objektet tona dhe burimet moderne kontribuojnë në një përvojë mësimore dinamike, duke përgatitur fëmijën tuaj për sfidat e të ardhmes.

Gara

#
23 February, 23 2:00 pm

Gara republikane në SHAH

Pjesëmarrja nē gara republikane ,edhe pse debituese ishte me mjaft sukses Pjesmarrés ishin nxënës nga shkollat fillore qê gravitojnê né komunën e Çairit ,dhe nxênës që tanimé janè nê shkolla tê mesme po nga kjo komunê. Mbresê né kèt garim ,pèrpos atyre tê dëshmuarve ,vihet në pah ardhmêria e disa nxënësve qê janê nè klasën […]

#
23 February, 23 2:03 pm

turneu ndërkombëtar në mundje ‘ Lutfi Amedov’

Nga datat 5 deri më 9 Tetor 2023 u mbajt turneu ndërkombëtar në mundje ‘ Lutfi Amedov’ në qytetin bullgar Razgrad , në të cilën morrën pjesë këto shtete – Bullgaria, Turqia, Rumania, Maqedonia e Veriut , Moldavia dhe Danimarka. Në një konkurencë të fortë pas katër ndeshjeve nxënësi ynë Jetmir Ahmeti zuri vendin e […]

#
23 February, 23 2:06 pm

Turneu në futboll të vogël

Shkolla jonë arriti të realizon edhe këtë vit turneun në futboll të vogël që organizohet për nder të dëshmorit Imri Elezi, i cili dha gjithçka për gjeneratat e ardhshme. Pas ndeshjes për vendin e tretë dhe asaj finale, SHFK “Tefejuz” arriti të fiton vendin e parë, SHFK “7 Marsi” vendin e dytë, ndërsa shkolla jonë […]

5200

m2

922

Nxënës

1979

Viti i ndërtimit

84

Numri i stafit pedagogjik

Lajmet e Fundit

16May

N J O F T I M

PËR REGJISTRIMIN  E NXËNËSVE  NË  KLASËN  E PARË  NË VITIN SHKOLLOR 2024/2025 N J O F T I M PËR REGJISTRIMIN  E NXËNËSVE  NË  KLASËN  E PARË  NË VITIN SHKOLLOR 2024/2025 Në klasën e parë, prindi është i obliguar ta  regjistrojë fëmijën i cili deri në fund të vitit kalendarik do të mbushë gjashtë vjet […]

14March

Shfaqja teatrale “12 muajt e vitit”

Shfaqja teatrale “12 muajt e vitit” u realizua në gjuhën maqedonase në Teatrin për Fëmijë. Kjo shfaqje është ndjekur nga nxënësit e klasës së katërt, në kuadër të lëndës Gjuhë maqedonase për bashkësitë. Театарската представа “12 месеци на годината” се одвиваше на македонски јазик во Театарот за Деца. Оваа представа е следена од учениците од […]

23February

“Youth participation matters”, realizuar nga Qendra Racio në Shkup dhe organizata CID në Kumanovë.

Nxënësit e shkollës sonë mbaruan serinë e ligjëratave në kuadër të projektit “Youth participation matters”, realizuar nga Qendra Racio në Shkup dhe organizata CID në Kumanovë.

24July

Komuna e Çairit në bashkëpunim me CIVILin

Komuna e Çairit në bashkëpunim me CIVILin sot në Sheshin Wodroow Willson mbajtën manifestimin multimedial “Bashkë për ardhmëri më të mirë”, pjesë e projektit me të njëjtin emër dhe qëllimi i të cilit është promovimi i multikulturalizmit dhe vlerave evropiane në vend, me fokus të veçantë tek të rinjtë. Nxënës nga nëntë shkollat fillore të […]

24July

Mësimdhënës të Shkollës Fillore Komunale “Imri Elezi”

Mësimdhënës të Shkollës Fillore Komunale “Imri Elezi” kanë kryer projektin njëvjeçar në lidhje me zbatimin e metodave bashkëkohore te nxënësit me nevoja të veçanta, brenda dhe jashtë institucioneve.

24July

Shoqata e Shkrimtarëve “ABC-Poetike”

Me shumë kënaqësi i hapëm dyert e shkollës për nismën e Shoqatës së Shkrimtarëve “ABC-Poetike” që ka për qëllim nxitjen e nxënësve për lexim, si një nga nevojat më të vjetra dhe më të rëndësishme në shoqëri. Familja e shoqëria, arsimi e kombi, natyra e uji, jeta dhe suksesi, ishin disa nga temat që u […]