• 02 2 622 675
  • ou-imrielezi-chair@schools.mk
  • 07:30 - 18:50

Na Kontaktoni02 622 675

Na Kontaktoniou-imrielezi-chair@schools.mk

Lokacioni ynëRr.Braqa Rexhepagiq, nr.29 Çai

23 February

Turneu në futboll të vogël

By: admin1@

Shkolla jonë arriti të realizon edhe këtë vit turneun në futboll të vogël që organizohet për nder të dëshmorit Imri Elezi, i cili dha gjithçka për gjeneratat e ardhshme. Pas ndeshjes për vendin e tretë dhe asaj finale, SHFK “Tefejuz” arriti të fiton vendin e parë, SHFK “7 Marsi” vendin e dytë, ndërsa shkolla jonë […]

23 February

turneu ndërkombëtar në mundje ‘ Lutfi Amedov’

By: admin1@

Nga datat 5 deri më 9 Tetor 2023 u mbajt turneu ndërkombëtar në mundje ‘ Lutfi Amedov’ në qytetin bullgar Razgrad , në të cilën morrën pjesë këto shtete – Bullgaria, Turqia, Rumania, Maqedonia e Veriut , Moldavia dhe Danimarka. Në një konkurencë të fortë pas katër ndeshjeve nxënësi ynë Jetmir Ahmeti zuri vendin e […]

23 February

Gara republikane në SHAH

By: admin1@

Pjesëmarrja nē gara republikane ,edhe pse debituese ishte me mjaft sukses Pjesmarrés ishin nxënës nga shkollat fillore qê gravitojnê né komunën e Çairit ,dhe nxênës që tanimé janè nê shkolla tê mesme po nga kjo komunê. Mbresê né kèt garim ,pèrpos atyre tê dëshmuarve ,vihet në pah ardhmêria e disa nxënësve qê janê nè klasën […]