• 02 2 622 675
  • ou-imrielezi-chair@schools.mk
  • 07:30 - 18:50

Na Kontaktoni02 622 675

Na Kontaktoniou-imrielezi-chair@schools.mk

Lokacioni ynëRr.Braqa Rexhepagiq, nr.29 Çai

Komuna e Çairit në bashkëpunim me CIVILin

Komuna e Çairit në bashkëpunim me CIVILin sot në Sheshin Wodroow Willson mbajtën manifestimin multimedial “Bashkë për ardhmëri më të mirë”, pjesë e projektit me të njëjtin emër dhe qëllimi i të cilit është promovimi i multikulturalizmit dhe vlerave evropiane në vend, me fokus të veçantë tek të rinjtë. Nxënës nga nëntë shkollat fillore të Komunës së Çairit morën pjesë në konkurs me një përzgjedhje të punimeve krijuese, të cilat ishin pjesë e ekspozitës. Projekti “Bashkë për ardhmëri më të mirë ” zbatohet nga CIVILi me mbështetje nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Çështjeve Evropiane të Dukatës së Madhe të Luksemburgut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *