• 02 2 622 675
  • ou-imrielezi-chair@schools.mk
  • 07:30 - 18:50

Na Kontaktoni02 622 675

Na Kontaktoniou-imrielezi-chair@schools.mk

Lokacioni ynëRr.Braqa Rexhepagiq, nr.29 Çai

24 July

Komuna e Çairit në bashkëpunim me CIVILin

Komuna e Çairit në bashkëpunim me CIVILin sot në Sheshin Wodroow Willson mbajtën manifestimin multimedial “Bashkë për ardhmëri më të mirë”, pjesë e projektit me të njëjtin emër dhe qëllimi i të cilit është promovimi i multikulturalizmit dhe vlerave evropiane në vend, me fokus të veçantë tek të rinjtë. Nxënës nga nëntë shkollat fillore të […]

24 July

Shoqata e Shkrimtarëve “ABC-Poetike”

Me shumë kënaqësi i hapëm dyert e shkollës për nismën e Shoqatës së Shkrimtarëve “ABC-Poetike” që ka për qëllim nxitjen e nxënësve për lexim, si një nga nevojat më të vjetra dhe më të rëndësishme në shoqëri. Familja e shoqëria, arsimi e kombi, natyra e uji, jeta dhe suksesi, ishin disa nga temat që u […]