• 02 2 622 675
  • ou-imrielezi-chair@schools.mk
  • 07:30 - 18:50

Na Kontaktoni02 622 675

Na Kontaktoniou-imrielezi-chair@schools.mk

Lokacioni ynëRr.Braqa Rexhepagiq, nr.29 Çai

By: admin1@

turneu ndërkombëtar në mundje ‘ Lutfi Amedov’

Nga datat 5 deri më 9 Tetor 2023 u mbajt turneu ndërkombëtar në mundje ‘ Lutfi Amedov’ në qytetin bullgar Razgrad , në të cilën morrën pjesë këto shtete – Bullgaria, Turqia, Rumania, Maqedonia e Veriut , Moldavia dhe Danimarka. Në një konkurencë të fortë pas katër ndeshjeve nxënësi ynë Jetmir Ahmeti zuri vendin e parë-medaljen e artë , kurse nxënësi Sufjan Sinani gjithashtu pas katër ndeshjeve zuri vendin e dytë-medaljen e argjendtë.
Од 5 до 9 октомври 2023 година во бугарскиот град Разград се одржа меѓународниот турнир во борење „Лутфи Амедов“, на кој учествуваа следните земји – Бугарија, Турција, Романија, Северна Македонија, Молдавија и Данска. Во силна конкуренција, по четири партии, нашиот ученик Јетмир Ахмети го освои првото место – златниот медал, додека ученикот Суфјан Синани, исто така по четири партии, го освои второто место – сребрениот медал.
From October 5 to 9, 2023, the international wrestling tournament “Lutfi Amedov” was held in the Bulgarian city of Razgrad, in which the following countries – Bulgaria, Turkey, Romania, North Macedonia, Moldova and Denmark – participated. In a strong competition, after four games, our student Jetmir Ahmeti took the first place – the gold medal, while the student Sufjan Sinani, also after four games, took the second place – the silver medal.